Onze genres

 

 Science Fiction

 Fantasy

 Suspense & Horror Literatuur & Fictie

 Historische Fictie

 Young Adult

 

BoF Journaal

 

 BoF nieuws

 Ander nieuws

 Interviews

 

BoF Media

 

 Blog Alex de Jong

 Alex op Facebook

 Alex op Twitter

 

Pure Fantasy

 

 BoF en PF Forum

 Pure Fantasy site

 

 

 

 

 

DJANGO MATHIJSEN bij BOOKS of FANTASY

 

 

MANDO VIDÉ EN HET ROBOT-BEVRIJDINGSFRONT 

Django Mathijsen

 

A5 Paperback, 237 p.

Prijs: € 14,95

 

Lees het begin van 'Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront'

Download de PDF hier

 

'Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront' is het eerste boek van Django Mathijsen. Django won de publicatie van dit boek doordat hij tweemaal op rij de Unleash Award won.

 

Zijn eerste roman 'Mando Vidé en het Robotbevrijdingsfront' is een bloedstollende SF technothriller die speelt rond het jaar 2040. Een programmeur van robotauto's raakt alles kwijt als hij wordt verdacht van terrorisme.

 

Opgejaagd door de politie, duikt Mando onder bij terroristen en ontdekt een gruwelijk massamoordcomplot. Wie zitten erachter en wat hebben het Robot Wars kampioenschap en een ontvoerde vechtrobot ermee te maken? Een race tegen de klok begint.

 

●  Lees hier de recensie op www.fantasy-realm.nl

●  Lees hier de recensie op www.ezzulia.nl

●  Lees hier het interview in Matrix

 

 

Django Mathijsen

 

Django Mathijsen uit Geleen is jazzorganist, TU/e-ingenieur en wetenschapsjournalist. Hij schreef honderden artikelen (voor o.a. 'AutoKampioen', 'Automotive Engineer', 'Panorama', 'Keyboard', 'MiniWorld', 'Classic Ford' en 'Jazzism'), analyseerde het Hammond-orgel voor 'Keyboards & Midi', was vaste medewerker van 'Kijk' en 'Plastics Innovations' en redactielid van 'Product'. Hij was de Nederlandse robotdeskundige in de organisatie van Robot Wars en Techno Games. Hij startte de Nederlandse en Duitse Robot Wars, adviseerde robotbouwers en keurde, bouwde en repareerde talloze machines.

Als SF-auteur heeft hij al de Grote Brugse Boekhandel Fantasy Award, de NCSF Prijs 2009, twee Unleash Awards en drie eervolle vermeldingen bij Writers of the Future gewonnen.

3e BoF Boekenbal (editie 2012)

 

Nog even en dan is het zo ver: zaterdag 24 maart 2012 vindt het derde BoF Boekenbal plaats. Plaats van handeling is wederom Hotel Central (Golden Tulip) te Den Bosch. Met de uitslag van de Unleash Award en veel meer.

Zie: www.bofboekenbal.nl

 

 

NO MORE

MISTER NICE GUY!

Hij komt er aan,

de nieuwe

BRAD WINNING

Booksoffantasy.com © 2011 • Boeken kopen? Bezoek ook eens www.fantastischeboeken.nl

Home      Onze Boeken      Onze Auteurs      Ons Concept      Contact      Links